Några 3D-utskrivbara lådor för Raspberry Pi

För er som har missat trenden med Raspberry Pi, här kommer en förklaring:

Raspberry Pi är en liten dator som har samma storlek som ett kreditkort. Den drivs av en ARM-processor och har många in och utgångar så att du kan sätta samman den med moduler. Eftersom den är lätt att använda och komma igång med, så använder många den för sina projekt. Ett vanligt exempel på ett användningsområde är som en tv-box.





Raspberry Pi kommer utan låda, den består bara av ett naket kort. Visserligen går det att köpa lådor till den, men det är såklart roligare att skriva ut eller till och med skapa en egen låda.


Kortet är stort som ett Kreditkort.



Här är ett urval av några lådor som du kan kopiera. Så om du äger eller har tillgång till en 3D-skrivare, samt en Raspberry Pi, då är det dags att utrusta den fruktiga dator med stil.


Raspberry Pi Logo

En enkel men stilfull låda som har Raspberry Pi märket på ovansidan.

Very Berry Pi-Case 3000

Ibland måste man tänka stort, denna anpassade låda för Raspberry Pi kommer att visa alla att du menar allvar. Men också att du har en stor plastfrukt på ditt skrivbord!

Pi Symbol

En annan bokstavstolkning av Pi! Med en gigantisk Pi symbol på toppen, men som en matematisk pi-symbol.

Ansikts låda

Letar du efter en låda med lite mer "attityd"? Då kanske den här lådan är något för dig! Med sina blottade tänder och korsade ögon.

8-bitars Nintendo

En av det primära användningsområdet för en Raspberry Pi är som en emulator för de klassiska 8-bitars spelen från förr. Så varför inte bygga den som en gammal 8-bitars Nintendo konsol (eller något som liknar den).

Fodral

Detta är ett enkelt och elegant fodral för Raspberry Pi. Det är den idealiska lösningen om enheten kommer att stå stilla på ditt skrivbord.

Uppdaterad den 18 September, 201

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar